Ciorba cu perisoare

de CookieMonster in Ciorbe, 17 Mai 2013 | 2925 vizualizari

 

Nu am mai mancat demult o ciorbita cu perisoare si tot am vazut pe aici unele mai bune ca celelalte, asa ca m-am decis sa va prezit si eu umila mea reteta ;)

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne toacata amestec
  • sare
  • piper
  • 1 ou
  • 3 linguri pesmet
  • 2 linguri faina
  • 1 lingura marar
  • 1 ceapa uscata mare
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 morcov mare
  • 2 cartofi
  • 1 ramura leustean verde
  • 1 ramura cimbru uscat
  • 250 ml bors
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu perisoare:

1. Se curata legumele, se spala bine, cartofii si morcovul le taiam cubulete, ceapa verde rondele si ceapa uscata marunt.

2. Se pun la fiert legumele impreuna cu ramurile intregi de cimbru si leustean. 

3. Intre timp pregatim perisoarele: amestecam carnea tocata cu oul, faina, pesmetul, mararul si sare si piper dupa gust. Ne udam pe maini( reluam acest procedeu din cand in cand sa nu se lipeasca de maini ) si formam in maini perisoarele pe care le adaugam in oala de pe foc.

4. Dupa ce mai da in cateva colocote adaugam si borsul de putina si mai lasam pe foc iute inca 20 -30 de minute.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

La sfarsit putem presara putin patrunjel verde

2

Se poate servi cu ceapa, chiar recomandat ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu perisoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Rocsi 1

17.05.2013, 21:54

Maine execut si eu ca de multisor nu am mai mancat

roxana_simona 1

20.05.2013, 11:17

Krystyan Trendy 1

29.11.2013, 11:17

gustoasa ciorbica

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu capsuni

de Rocsi 9

ieri la 18:37

Salată de ouă cu avocado și iaurt - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:36

Supă crema de roșii coapte - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:17

Mușuroi de cârtiță

pe 26.04 la 23:40

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare